Urząd Miejski w Gostyniu

REGON Gmina: 411050646
REGON Urząd Miejski: 000525731

Identyfikator gminy TERYT: 3004023

Konto: Bank BNP Paribas Bank Polska S.A.
nr 90 1600 1462 1834 5236 6000 0005

Stanowisko ds. społecznych i współpracy z organizacjami pozarządowymi

XML A pomniejsz czcionkę A standardowy rozmiar A powiększ czcionkę

uzasadnienie wyboru

wybrany kandydat Katarzyna Czajczyńska, Piaski

uzasadnienie wyboru W wyniku przeprowadzonego naboru wybrano do zatrudnienia kandydatkę, która w sposób optymalny gwarantuje prawidłowe realizowanie zadań na stanowisku ds. społecznych i współpracy z organizacjami pozarządowymi. Katarzyna Czajczyńska uzyskała najwyższą liczbę punktów w procesie rekrutacyjnym. Kandydatka posiada wykształcenie i wiedzę zgodne z wymaganiami określonymi w ogłoszeniu o naborze. Kandydatka podczas rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się bardzo dobrą znajomością przepisów prawnych z zakresu ustaw: o samorządzie gminnym, o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie, o pomocy społecznej, o organizowaniu i prowadzeniu działalności kulturalnej, o finansach publicznych, Kodeksu postępowania administracyjnego. Katarzyna Czajczyńska potrafiła ponadto właściwe rozwiązać zadanie praktyczne dotyczące spraw objętych zakresem czynności stanowiska. Dodatkowym atutem kandydatki jest doświadczenie w pracy w samorządzie gminnym. Wysoko oceniono także predyspozycje osobowościowe kandydatki, takie jak komunikatywność, umiejętność zachowania się w trudnych sytuacjach, kultura osobista.

Katarzyna Czajczyńska posiada odpowiednią wiedzę, umiejętności i predyspozycje do pracy na stanowisku urzędniczym

Szczegóły

stanowisko Stanowisko ds. społecznych i współpracy z organizacjami pozarządowymi

miejsce pracy Urząd Miejski w Gostyniu

termin składania ofert

miejsce składania ofert Urząd Miejski w Gostyniu Rynek2, 63-800 Gostyń kancelaria pok. Nr 10 lub Biuro Obsługi Klienta pok. Nr 1 ul. Wrocławska 256, 63-800 Gostyń

Treść

Burmistrz Gostynia ogłasza nabór na stanowisko urzędnicze ds. społecznych i współpracy z organizacjami pozarządowymi w pełnym wymiarze czasu pracy w Urzędzie Miejskim w Gostyniu, Rynek 2, 63-800 Gostyń.

Powiadom znajomego

* Pole wymagane